Nieuwe geplande forum onderhoud op zaterdag 13 juni 2015

Hier vind je alle mededelingen met betrekking van het Community Forum. Als er iets bijzonders veranderd hier op het forum, Of belangrijke mededelingen zijn voor het forumgebruik? Ook informatie over het forum zijn hier te vinden.
Afbeelding In deze sectie zijn ook de forum regels van het Community Forum te vinden, lees voordat je berichten gaat plaatsen op het Community Forum eerst even onze forum regels door, zo voorkom je vervelende situaties.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Dreamcatcher
Administrator/Webmaster Community Forum.nl
Administrator/Webmaster Community Forum.nl
Berichten: 1178
Lid geworden op: 24 jan 2012 18:46

Nieuwe geplande forum onderhoud op zaterdag 13 juni 2015

#1 Bericht door Dreamcatcher » 28 mei 2015 17:37

Beste bezoekers en forumleden van het Community Forum,

Op zaterdag is er weer een nieuwe geplande forum onderhoud, en zullen diversen onderhouds taken uitgevoerd worden in enkele forum secties om nog meer geformuleerd uitleg te geven over wat precies de doelstelling is met duidelijke uitleg in secties. Zodat het forum nog beter en overzichtelijker is en de forumleden weten waar hij/zij zijn/haar bericht in welke sectie moet posten.

Wat gaat er uitgevoerd worden op het Community Forum?

Op de index pagina in de mobile sectie zal de uitleg tekst veranderd worden, zodat personen die een htc, iphone, blackberry, erricson of een andere merk android mobile telefoon hebben ook zij/haar vraag(en) kan plaatsen in deze forum sectie.

Er zal gekeken worden of er in andere forum secties op de index pagina ook nog teksten veranderd en of aangepast moet worden.

De geplande forum onderhoud zal plaatsvinden op 13 juni 2015. Vanaf 19.00 uur zullen wij het forum sluiten, waarna we s' avonds tal van wijzigingen doorvoeren. Wanneer alles volgens planning verloopt verwachten we 14 juni 2015 rond 10.00 uur weer volledig online te zijn.

Dit bericht is ook na te lezen op het Community Forum Technische Dienst Blog: http://www.bloggen.be/forumdown/


Status :

Afbeelding Er zijn geen werkzaamheden uitgevoerd.

Afbeelding Werkzaamheden Worden uitgevoerd.

Plaats reactie

Terug naar “Mededelingen & informatie”